Уживајте во нашиот хотел и во нашите
Луксузни соби и услуги
Ќе бидеме горди доколку
Бидете наш гостин
Уживајте во нашите
Луксузни соби
Имајте пријатен престој
во нашето приватно опкружување
Резервирајте соба
Кога сакате да бидете наш гостин?
Villa Park Hotel
Нудиме беспрекорни услуги
Ново обележје кое стои гордо во центарот на Градскиот парк, Вила Парк Хотел го редефинира современиот луксуз во срцето на Струмица со космополитско, но и локален дух, кој ќе ви понуди посебни гурмански и забавни искуства.
Villa Park Hotel
Жива музика секој викенд
Уживајте во прекрасните музички настапи во живо
Добредојдовте во Паб Де Неро во Вила Парк Хотел.
Бар кој ви ги нуди и служи вашите омилени коктели, локални и странски видови на пиво и омилено шише вино.

Ресторан Монте Карло
Вкусете ги прекрасните оброци.
RestaurantРесторанот Монте Карло во Вила Парк, ќе ви остави незаборавен впечаток со идеалните специјалитети подготвени од страна на врвните шефови во нашата кујна.

Свадбени Свечености
Вашиот голем ден е посебен и за нас, исто така.
Ви претставуваме идеална атмосфера и одлична услуга за вашите прослави и свечености, во сала со капацитет повеќе од 500 гости. Една од најголемите и најлуксузни сали за свечености во Струмица.

Видео Тура
Визуелен опис на нашиот хотел.