• Slider 1
Сместување

Секоја од дваесет и петте соби и студија во Вила Парк располагаат со високо квалитетен мебел илуксузен амбиент кои ќе го направат вашето присуство проследено со незаборавни моменти. Нашите соби поседуваат луксузно удобни кревети, беспрекорен мебел и сите можни детали кои ги очекувате од еден одличен хотел. Звучната изолација во нашите соби гарантира за Вашиот престој дека секогаш ќе биде во тивка и релаксирачка атомсфера.

Резервирај