• Slider 1
  • >
Ресторан Монте Карло

Доколку сте заинтересирани за вечера од прва класа, не напуштајте го хотелот ве очекуваме во ресторант Монте Карло. Ве покануваме да го вкусите традиционалното и локално мени каде топло ви ги препорачуваме вкусните пици подготвени во фурна од страна на професионални пица мајстори.

Резервирајте