Нашите луксузни соби
Уживајте во нашите удобни соби
Delux Соба
 • Појадок :
  Вклучен
 • Максимум луѓе :
  2
 • Поглед :
  Градина
 • Карактеристики:
  Бесплатен Wifi, Мини бар, Обезбедување на собите
1 кралски кревет, Градина, Телевизор со рамен екран, клима уред, греење, бесплатен WiFi, телефон, сателитски канали, вентилатор, гардеробер, хигиенски продукти, туш, фен, бањарка, када или туш, фрижидер, електрично гезве, услуга за будење, крпи
Соба за двајца
 • Појадок :
  Вклучен
 • Максимум Луѓе :
  2
 • Поглед :
  Градина
 • Карактеристики:
  Бесплатен Wifi, Мини бар, Обезбедување на собите
Дупли кревет, Градина, Телевизор со рамен екран, клима уред, греење, бесплатен WiFi, телефон, сателитски канали, вентилатор, гардеробер, хигиенски продукти, туш, фен, бањарка, када или туш, фрижидер, електрично гезве, услуга за будење, крпи
Соба за тројца
 • Појадок :
  Вклучен
 • Максимум Луѓе :
  3
 • Поглед :
  Градина
 • Карактеристики:
  Бесплатен Wifi, Мини бар, Обезбедување на собите
3 кревета, Градина, Телевизор со рамен екран, клима уред, греење, бесплатен WiFi, телефон, сателитски канали, вентилатор, гардеробер, хигиенски продукти, туш, фен, бањарка, када или туш, фрижидер, електрично гезве, услуга за будење, крпи